Wie zijn wij

Broodzakken met reclame is een onderdeel van de diensten van verpakkingsspecialist GD Verpakking. GD Verpakking garandeert sinds 1990 kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service. Steeds op basis van deskundig advies. Onze specialiteit? Levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks, horeca, grootverbruik en industrie.

 

Bij Broodzakken met reclame focussen we ons op de verdeling van broodzakken met reclamecampagnes van jouw bedrijf. Vermits wij een verpakkingsbedrijf zijn, staan de kernwaarden kwaliteit en ervaring op de eerste plaats. Door kwalitative broodzakken te bedrukken, heeft u zekerheid dat de bakker de broodzakken effectief zal gebruiken.

 

15 Jaar geleden ontstond bij GD Verpakking het idee om broodzakken te gebruiken als reclamedragers. Niet lang daarna werden de eerste broodzakken verdeeld. Ondertussen zijn we hierin marktleider met een verdeling van 12 miljoen broodzakken per jaar. We onderscheiden ons door rekening te houden met wat de bakker wil. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verpakkingssector weten we als geen ander wat er leeft.

 

 

Heb je interesse in zo'n reclamecampagne op broodzakken? Bekijk hier hoe simpel je reclamecampagne verloopt.

Neem zeker contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!

 

 

 

 Onze standaard reclamebroodzak campagnes:

Broodzakken met reclame - Campagne 10.000 stuks
Broodzakken met reclame - Campagne 20.000 stuks
Broodzakken met reclame - Campagne 50.000 stuks
Broodzakken met reclame - Campagne 100.000 stuks
Broodzakken met reclame - Campagne 200.000 stuks